Samen naar een actieve en gezonde levensstijl

Gezonder koken, variatie in de maaltijd brengen, meer bewegen en dit niet zomaar voor even... Nieuwe leefgewoonten volhouden is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

 

Naast de individuele coaching binnen onze diëtistenpraktijk, engageren wij ons als diëtisten-voedingsdeskundigen ook om de aangeleerde kennis praktisch om te zetten. Bovendien bereikt men soms gemakkelijker een doel door de steun van mensen om zich heen. Daarom organiseren wij diverse uiteenlopende groepssessies met als gezamenlijk doel: een gezonde leefstijl. Inschrijven voor de groepssessies kan tot en met één week voor de geplande activiteiten via onderstaande linken of via het telefoonnummer 050/37.11.35. 

Meer praktische informatie ontvangt u na inschrijving.

 

DO-it

Meer bewegen? Hoe begin ik eraan? Hoe interpreteer ik een etiket op een voedingsmiddel? Is light wel OK? Hoe kies ik gezond? Kan ik lotgenoten ontmoeten? "Do-it", samen met ons. Wij organiseren op regelmatige basis bijeenkomsten om samen te bewegen, te winkelen, te praten,...

 

Voorlopig staan er geen nieuwe do-it sessies gepland.

COOK-it

Weet je wat gezond eten betekent maar mis je de link naar de praktijk? Laat je met de workshop COOKit inspireren en maak kennis met gezonde maaltijden. Samen met ons ga je zelf aan de slag met kookvaardigheden en gerechten die lekker en gezond zijn! Bij onze ontbijtformules schuif je gewoon de voetjes onder tafel en laat je je onderdompelen in nieuwe creatieve recepten.

 

Voorlopig staan er geen nieuwe cook-it sessies gepland.

Koken is kinderspel

Wil je als mini-chef gezond en lekker leren koken volgens jouw favoriete thema? Dan zijn deze kookworkshops zeker iets voor jou!

 

Ontdek de geplande kinderkooksessies hier!