PSYCHOLOGE EVY DECLERCK VERSTERKT ONS TEAM

 

Voel je dat er extra ondersteuning nodig is bij het realiseren van jouw gezonde levensstijl?

Vermoed je dat jouw emoties je eetgedrag beïnvloeden?

Kan je als gezin extra tips gebruiken bij het gezond opvoeden?

Of is je kind net een moeilijke eter die niet geneigd is zijn voedingspatroon vanzelf uit te breiden?

 

Voeding houdt ons dagelijks bezig en we worden vaak verleid door lekkere geuren en aantrekkelijke verpakkingen. Het is dan ook vaak een hele uitdaging om in deze omgeving aan een gezonde levensstijl te werken. 

Samen met Evy kan je ontdekken hoe gevoelens en gedachten samenhangen met je eetgedrag. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen met diverse eetproblematieken, overgewicht, diabetes, eetstoornis, emotioneel eten en moeilijke eters, zijn welkom bij Evy.

We gaan voor een multidisciplinaire aanpak. Om een goed resultaat te bekomen werkt Evy nauw samen met Lien, Petra en Annelies en met de begeleidende arts.

 

Evy is een erkend klinisch psycholoog en lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP). Vraag je je af of je gebaat zou zijn bij psychologische begeleiding? Heb je nog vragen omtrent de werkwijze? Of heb je andere vragen? Aarzel niet om de diëtisten aan te spreken of rechtstreeks met Evy contact op te nemen via evydeclerck@gmail.com of 0484 119 417.