‘Mijn kind eet gezond’

In november 2016 lanceerde Lien in samenwerking met Dr. Leentje Vervoort, Prof. Dr. Caroline Braet, Prof. Dr. Ellen Moens en Lies Elslander het boek "Mijn kind eet gezond" bij uitgeverij Manteau. 

 

Wie van jongs af gezond eet en actief is, maakt veel meer kans op een gezond lichaam. Maar hoe pak je dat als ouder aan? Moet je kind met overgewicht op dieet? Hoeveel mag hij/zij eten? Wat als je kind geen groenten wil eten? Mag je je kind belonen met een koekje? In 'Mijn kind eet gezond' geven de auteurs een antwoord op deze en nog veel meer vragen. Ruim honderd gezonde recepten zorgen ervoor dat je de theorie met plezier in de praktijk omzet. De gerechten zijn geschikt voor het hele gezin en vragen geen uren bereidingstijd, zodat je zonder al te veel moeite een lekkere maaltijd kunt bereiden, van ontbijt tot avondmaal.

 

Facebook pagina ‘Diëtistenpraktijk Lien Joossens’

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van de geplande groepssessies, lekkere recepten, leuke tips voor een gezonde levensstijl,… 

Op zoek naar een BOV-coach?

Je wilt meer bewegen en gezonder leven, maar je weet niet hoe?

Laat je begeleiden door een Bewegen Op Verwijzing-coach.

Wanneer je hiervoor in aanmerking komt? Als je niet genoeg beweegt of te lang stilzit.

GDPR

Diëtistenpraktijk Lien Joossens gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Global Data Protection Regulation (GDPR).