‘Mijn kind eet gezond’

In november 2016 lanceerde Lien in samenwerking met Dr. Leentje Vervoort, Prof. Dr. Caroline Braet, Prof. Dr. Ellen Moens en Lies Elslander het boek "Mijn kind eet gezond" bij uitgeverij Manteau. 

 

Wie van jongs af gezond eet en actief is, maakt veel meer kans op een gezond lichaam. Maar hoe pak je dat als ouder aan? Moet je kind met overgewicht op dieet? Hoeveel mag hij/zij eten? Wat als je kind geen groenten wil eten? Mag je je kind belonen met een koekje? In 'Mijn kind eet gezond' geven de auteurs een antwoord op deze en nog veel meer vragen. Ruim honderd gezonde recepten zorgen ervoor dat je de theorie met plezier in de praktijk omzet. De gerechten zijn geschikt voor het hele gezin en vragen geen uren bereidingstijd, zodat je zonder al te veel moeite een lekkere maaltijd kunt bereiden, van ontbijt tot avondmaal.

 

gallery/boek lien

Facebook pagina ‘Diëtistenpraktijk Lien Joossens’

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van de geplande groepssessies, lekkere recepten, leuke tips voor een gezonde levensstijl,… 

HupsAKEE

Diëtistenpraktijk Lien Joossens werkt mee aan het project HupsAKEE van Logo Brugge-Oostende. Wekelijks organiseert men activiteiten voor kinderen en regelmatig vinden ook ouderbijeenkomsten plaats over gezonde voeding, beweging en opvoeding. Heeft uw kind goesting in bewegen en gezond eten? Dit project gaat door in Brugge en Oostende. Neem zeker een kijkje op de website http://logobrugge-oostende.be/hupsakee voor meer info.

 

gallery/logo hupsakee